Procesoptimalisatie

 

Bedrijfsscan
Is het bij uw onderneming ook altijd druk? Iedereen probeert het maximale uit de machines te halen en toch staan de levertijden en marges onder druk. Dat is een veelvoorkomend probleem bij maakbedrijven in de verspanende sector.

CNC Totaal kan u hierbij helpen door een bedrijfsscan uit te voeren. Met de bedrijfsscan wordt uw proces van start tot gereed product onder de loep genomen en worden de verbetermogelijkheden in kaart gebracht. Door op deze verbetermogelijkheden in te spelen gaat het verspaningsproces efficiënter functioneren. Dit uit zich bijvoorbeeld in een toename in de hoeveelheid spiluren.

 

CNC Totaal komt bij u op locatie en neemt aan de hand van 10 onderwerpen uw proces door. Voorbeelden van onderwerpen zijn: monitoring/inzicht, automatisering, planning en werkvoorbereiding. Nadat de volledige scan uitgevoerd is krijgt u een overzichtelijk rapport met daarin de verbeterpunten voor de organisatie. Deze verbeterpunten worden gepresenteerd in een persoonlijke presentatie waarna het vervolgtraject in overleg bepaald wordt.

Dankzij de unieke combinatie van zowel ervaren, vaktechnische als bedrijfskundige kennis zijn wij in staat van alle kanten naar het proces te kijken om zo tot een alomvattend en klant-specifiek advies te komen. Daarom kunnen wij altijd een rendement garanderen!

Vervolg optimalisatietraject

Door vakkundige kennis te combineren met een gestructureerde werkwijze haalt u met CNC Totaal als kennispartner het maximale uit uw productie. Wij bieden uw bedrijf een verbetertraject aan gericht op slimme tijd én geld besparende oplossingen zodat een optimaal resultaat behaald kan worden.

 

De stappen van het optimalisatietraject

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk waar de pijnpunten in de organisatie liggen. Dit wordt gedaan d.m.v. een CNC Totaal QuickScan. Daarnaast krijgt u een uitleg over de mogelijkheden van het verbetertraject.

Starten met de bedrijfsscan

De bedrijfsscan bestaat uit 10 onderwerpen en geeft een goed inzicht in de verbetermogelijkheden binnen uw organisatie.

Presentatie van verbetermogelijkheden

De uitkomsten van de bedrijfsscan worden gepresenteerd waarbij de actiepunten voor de optimalisatie doorgenomen worden. Op basis hiervan wordt het vervolgtraject besproken.

Aan de hand van de bedrijfsscan en de presentatie maken wij u een persoonlijk gericht voorstel voor het verbetertraject. Een bedrijfsscan met een verbetertraject van een paar dagen zorgt al voor verbluffende resultaten. CNC Totaal is niet voor niets uw kennispartner en kan zich op het gebied van verspanen onderscheiden van de rest. Wij garanderen een toename van het aantal spiluren waardoor het totale rendement toeneemt en daarmee krijgt het hele proces een boost! Bent u benieuwd welk rendement wij bij uw bedrijf kunnen behalen, neem dan contact met ons op via de chat of bel naar 0315 22 13 33.

OOM subsidie
Heeft u interesse in de bedrijfsscan? Via het OOM zijn er verschillende subsidies mogelijk, zoals CNC Verspanen met een visie of Samenwerken in de werkplaats. Klik hier om het volledige aanbod te zien en de bijbehorende voorwaarden.