UW KENNISPARTNER

Wij zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de metaaltechniek en telkens merkten we hetzelfde: het meest optimale resultaat wordt niet uit de machines of CAD/CAM software gehaald. Er valt veel meer winst te behalen uit de machines maar ook uit de medewerkers zelf. Dat is een van de redenen waarom wij met onze kennis u graag adviseren om uw productieproces zo slim mogelijk in te zetten. Dit doen wij door trainingen en cursussen aan te bieden om personeel op te leiden tot toekomstgerichte specialisten binnen hun vakgebied. Daarnaast kunnen wij ook met u meedenken en ondersteuning bieden in het optimaliseren van bewerkingsmachines, bij de keuze voor opspanmiddelen, type gereedschappen en bewerkingsstrategieën.

Trainingen & cursussen

Kennispartner: U heeft een complexe opdracht binnen gehaald, maar u heeft nog wat twijfels over hoe deze het beste geproduceerd kan worden. CNC Totaal biedt de ondersteuning door het OneCNC programmeer werk uit handen te nemen of zelfs aan de machine de werkzaamheden uit te voeren. Onze buitendienst medewerkers hebben allen jaren praktijkervaring met frezen en draaien en kunnen in elke stap van het proces met u meedenken om de opdracht een succes te maken.
Trainingen & cursussen: Er is meer rendement te halen uit uw CNC machines door te investeren in het kennisniveau van uw medewerkers. De cursus kan gaan over het gebruik van OneCNC, de praktijktoepassingen en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Om er vervolgens voor te zorgen dat de machine optimaal gaat renderen biedt CNC Totaal naast de ONECNC cursus ook machinetraining aan. Tijdens deze machinetraining wordt in samenwerking met de werknemer(s) bepaald hoe zo optimaal mogelijk gewerkt kan worden met de betreffende besturing.

 

OOM subsidie
Via het OOM zijn er verschillende subsidies mogelijk voor o.a.:

  • OneCNC CAD/CAM training (variërend van 1 tot 5 dagen)
  • Heidenhain training (basis/gevorderd)
  • Fanuc Manual Guide (basis/gevorderd)
  • Slimme programmering op maat (macro programmeren)
  • Samenwerken in de werkplaats (optimalisatie op de werkvloer)

Klik hier om het volledige aanbod te zien en de bijbehorende voorwaarden.