VAKKUNDIGE ONDERSTEUNING

Als kennispartner vinden wij het belangrijk om kwalitatieve ondersteuning te bieden. Dit geldt voor al onze diensten.

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Tevens kunt u OneCNC documentatie downloaden. Heeft u korte vraag? Stel deze dan rechtstreeks door op de support button te klikken. Wilt u vakkundige CAD/CAM ondersteuning? Dan kunnen wij u op afstand helpen via Teamviewer of plannen we graag een afspraak in.

Plan een afspraak in

Start online support

Wij helpen u graag online via Teamviewer, zodat u snel weer verder kunt! Klik op onderstaande button om Teamviewer op te starten of te downloaden. Zodra u bent opgestart kunt u de pincode via de chat naar ons sturen, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Hulp op afstand

Veelgestelde vragen

Ik heb ondersteuning nodig, wanneer kan ik dat krijgen?

Telefonisch is CNC Totaal tussen kantoor tijden altijd bereikbaar op 0315-221333 en zullen wij u te woord staan. Heeft u advies nodig of technische ondersteuning via Teamviewer dan bekijken we de mogelijkheden op dat moment.

In welke taal kan ik OneCNC instellen?

OneCNC is in vele talen beschikbaar. Voer de installatie opnieuw uit en kies de juiste taal. Tevens ook voor het gebruik in mm of inch.

Kan ik een OneCNC training krijgen?

CNC Totaal verzorgt de OneCNC training op locatie. Wij kunnen op maat een training aanbieden zodat deze geschikt is voor iedere deelnemer, ongeacht wat het niveau is. Iedere training van CNC Totaal heeft het voordeel van OOM subsidie. Kijk op www.oom.nl wat dit voor uw training betekent.

Zijn er updates voor de OneCNC XR8?

De ontwikkeling van OneCNC stopt nooit. Ook in de huidige XR8 versie zijn er maandelijks verbeterde updates gratis te downloaden voor XR8 gebruikers. Kijk regelmatig op https://onecnc.nl/nl/support/onecnc-updates om up-to-date te blijven.

Kan ik ondersteuning krijgen van CNC Totaal?

U heeft een complexe opdracht binnen gehaald en u heeft hierbij ondersteuning nodig. Wij bieden u die ondersteuning. Wij kunnen voor u het OneCNC programmeer werk uit handen nemen en zelfs aan de machine de werkzaamheden uitvoeren. Onze buitendienst medewerkers hebben allen jaren praktijkervaring met frezen en draaien.

Wat is het voordeel van een OneCNC pakket?

OneCNC is een modulaire pakket die mogelijkheden aanbiedt t/m 5-assig simultaan. Hier binnen zijn er mooie modules voor 3-assig 3D beschikbaar en verder. Het OneCNC pakket wordt na koop uw eigendom zal in de aangekochte versie altijd actief blijven. Hiermee verzekerd u dat u altijd bij uw gegevens/programma’s kunt.

Is de OneCNC demonstratie ook online mogelijk?

U heeft interesse in een OneCNC demonstratie maar kunt op dit moment geen externe mensen ontvangen. Wij bieden mogelijkheden om een OneCNC demonstratie te ontvangen via Teamviewer, zodat u op korte termijn de juiste informatie kunt ontvangen. Wanneer de voorkeur op locatie is dan komen we graag bij u langs.

Wanneer zijn er OneCNC updates mogelijk?

OneCNC zit nu in de XR8 versie. Iedere 2.5 à 3 jaar komt er een nieuwe versie uit met nieuwe functies en verbeterde strategieën. Ten opzichte van XR7 is OneCNC XR8 tot 7% sneller dan zijn voorganger, waardoor mooie voordelen te behalen zijn. Voor ongeveer 20% van de aanschafwaarde is de update van XR7 naar XR8 uit te voeren.

Ik wil mijn investering in maandelijkse termijnen, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u uw OneCNC investering wil verdelen over een langere periode zijn er lease mogelijkheden. Hiermee verdeelt u de investering over 36 of 48 maanden en zijn de termijn bedragen zeer aantrekkelijk. Weten wat voor uw situatie mogelijk is? Informeer via sales@cnctotaal.nl of neem telefonisch contact op.

OneCNC posten

Standaard staan er veel posten in OneCNC. Voor iedere Heidenhain, Fanuc of Siemens besturing zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer de standaard post niet aan de wensen voldoet, dan zijn deze gemakkelijk aan te passen en naar persoonlijke wens in te richten. Dit kan bij u op locatie of op afstand gerealiseerd worden.

Ik ben mijn OneCNC codes kwijt?

Mocht u ze niet meer in uw inbox kunnen vinden sturen wij u graag nogmaals de OneCNC codes. Vraag ernaar via service@cnctotaal.nl of neem telefonisch contact op.

Waar kan ik de nieuwe installatie van de OneCNC vinden?

Een nieuwe installatie download kunt u vinden: https://onecnc.nl/nl/support/onecnc-updates. Voer het dongelnummer/serial in en vervolg de installatie stappen.

Hulp nodig?

Heb je vragen? Roy helpt je graag verder!

Chatten met Roy