CNC KENNISPARTNER

Haal meer rendement uit uw CNC machines door te investeren in het kennisniveau van uw medewerkers.

Door vakkundige kennis te combineren met digitalisering haalt u met CNC Totaal als kennispartner het maximale uit uw productie. Ons team leidt personeel op tot toekomstgerichte specialisten binnen hun vakgebied. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten om constant het optimale resultaat te bereiken met slimme tijd- én geldbesparende oplossingen.

Plan een afspraak in

Start online support

Wij helpen je graag online via Teamviewer verder, zodat je snel weer verder kunt! Neem daarom nu contact met ons op.

Hulp op afstand

Veelgestelde vragen

Wat doet CNC Totaal?

CNC Totaal vertegenwoordigd het OneCNC CAD/CAM pakketten en biedt ondersteuning aan oplocatie. Dit is maatwerk, advies of een interim plaatsing. CNC Totaal : Uniek in totaal oplossingen inde verspanende techniek.

Wat is het voordeel van een One CNC pakket?

OneCNC biedt modulaire pakket aan die mogelijkheden bieden t/m 5-assig simultaan. Hier binnen zijn er mooie modules voor 3-assig 3D beschikbaar en verder. Het OneCNC pakket wordt na koop uw eigendom zal in de aangekochte versie altijd actief blijven. Hiermee verzekerd u dat u altijd bij uw gegevens/programma`s kunt.

Is de One CNC demonstratie ook online mogelijk?

U heeft interesse in een OneCNC demonstratie maar kunt op dit moment geen externe mensen ontvangen. Wij bieden mogelijkheden om een OneCNC demonstratie te ontvangen via teamviewer, zodat u op korte termijn de juiste informatie kunt ontvangen. Wanneer de voorkeur op locatie is dan komen we graag bij u aan.

Ik heb ondersteuning nodig, wanneer kan ik dat krijgen?

Telefonisch is CNC Totaal tussen kantoor tijden altijd bereikbaar op 0315-221333 en zullen u te woord staan. Heeft u advies nodig of technische ondersteuning via teamviewer dan bekijken we de mogelijkheden op dat moment.

Ik wil mijn investering in maandelijkse termijnen, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u uw OneCNC investering wil verdelen over een langere periode zijn er lease mogelijkheden. Hiermee verdeeld u de investering over 36 of 48 maanden en zijn de termijn bedragen zeer aantrekkelijk. Weten wat voor uw situatie mogelijk is informeer op sales@cnctotaal.nl of neem telefonisch contact op.

Wanneer/zijn er One CNC updates mogelijk?

OneCNC zit nu in de XR8 versie. Iedere 2.5/3 jaar komt er een nieuwe versie uit met nieuwe functies en verbeterde strategieën. Ten opzichte van XR7 is OneCNC XR8 tot 7% sneller dan zijn voorganger, hiermee zijn mooie voordelen te behalen. Voor ongeveer 20% van de aanschafwaarde is de update van XR7 naar XR8 uit te voeren.

Zijn er updates voor de OneCNC XR8?

De ontwikkeling van OneCNC stopt nooit. Ook in de huidige XR8 versie zijn er maandelijks verbeterde updates gratis te downloaden voor XR8 gebruikers. Kijk regelmatig op https://onecnc.nl/nl/support/onecnc-updates om up to date te blijven.

Ik ben mijn OneCNC codes kwijt?

Mocht u ze niet meer in uw inbox kunnen vinden sturen wij u graag nogmaals de OneCNC codes. Vraag erna op service@cnctotaal.nl of neem telefonisch contact op.

Waar kan ik de nieuwe installatie van de One CNC vinden?

Een nieuwe installatie download kunt u vinden: https://onecnc.nl/nl/support/onecnc-updates. Voer het dongelnummer/serial in en vervolg de installatie stappen.

In welke taal kan ik OneCNC instellen?

OneCNC is in vele talen beschikbaar. Voer de installatie opnieuw uit en kies de juiste taal. Tevens ook voor het gebruik in mm of inch.

Kan ik een OneCNC training krijgen?

CNC Totaal verzorgd de OneCNC training op locatie. Wij kunnen op maat een training aanbieden zodat deze geschikt is voor iedere deelnemer, ongeacht wat het niveau is. Iedere training van CNC Totaal heeft het voordeel van OOM subsidie. Kijk op www.oom.nl wat dit voor uw training betekend.

Kan ik ondersteuning krijgen van CNC Totaal?

U heeft een complexe opdracht binnen gehaald en u heeft hierbij ondersteuning nodig. Wij bieden u die ondersteuning. Wij kunnen voor u het OneCNC programmeer werk uit handen nemen en zelfs aan de machine de werkzaamheden uitvoeren. Onze buitendienst medewerkers hebben allen jaren praktijkervaring met frezen en draaien.

OneCNC posten

Standaard staan er veel posten in OneCNC. Voor iedere Heidenhain, Fanuc of Siemens besturing zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer de standaard post niet aan de wensen voldoet, dan zijn deze gemakkelijk aan te passen en naar wens in te richten. Dit kan bij u op locatie of op afstand gerealiseerd worden.
roy cnc totaal

Heb je vragen? Roy helpt je graag verder!