ONZE DIENSTEN

CNC Totaal BV is uniek in zijn totaal oplossingen voor de verspanende techniek. Met de uitgebreide kennis in huis is er voor elke uitdaging een passend antwoord. De combinatie CAD/CAM, logisch denken en vakmanschap zijn de ingrediënten voor een fantastisch resultaat.

Om deze totaaloplossing te kunnen vervullen leveren wij meerdere diensten, waaronder een bedrijfsscan, automatiseringsoplossingen, trainingen en meer!

“Mede dankzij OneCNC kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van ons eindproduct, zowel in enkelstuks en grote series.

BEDRIJFSSCAN

CNC Totaal biedt een bedrijfsscan aan waarbij u snel inzicht krijgt waar verbeterpunten voor uw organisatie liggen. De bedrijfsscan bestaat uit 11 onderdelen waaronder: CNC-software, werkplekinrichting, planning en automatisering

OPTIMALISATIE

Vanuit de bedrijfsscan wordt een optimalisatietraject aangeboden. Een optimalisatietraject wordt op maat gemaakt op basis van de uitkomsten van de bedrijfsscan. Na afstemming van de focusgebieden wordt een overzichtelijk actieplan opgesteld en gaan wij in samenwerking met uw organisatie de actiepunten uitvoeren om tot een gewenst eindresultaat te komen.

OneCNC

CNC Totaal is BeNeLux dealer van de OneCNC software. Deze CAD/CAM software biedt een uitgebreid pakket van functies, maar is op een gebruiksvriendelijke manier te bedienen. 

AUTOMATISERING OP MAAT

Het op maat automatiseren kunnen wij voor u doen in de ruimste zin van het woord, we kunnen uw werkplaats volledig digitaliseren. Graag gaan we met u om tafel om kostenbesparend te produceren, hierin is erg veel mogelijk. Bij ieder bedrijf wordt er gekeken welke aanwezige producten er zijn en wat voor oplossing daarbij past. Daarin geeft CNC Totaal advies welke machines er aangeschaft moeten worden. Tijdens dit gehele traject staat automatisering centraal. Tijdens de berekening worden er naar verschillende zaken gekeken zoals totaal aantal machines, aantal geautomatiseerde machines, gemiddeld uurtarief per configuratie en totaal aantal productie uren per week.

CNC KENNISPARTNER

Haal meer rendement uit uw CNC machines door te investeren in het kennisniveau van uw medewerkers. Door vakkundige kennis te combineren met digitalisering haalt u met CNC Totaal als kennispartner het maximale uit uw productie. Ons team leidt personeel op tot toekomstgerichte specialisten binnen hun vakgebied. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten om constant het optimale resultaat te bereiken met slimme tijd- én geldbesparende oplossingen.

TRAININGEN & CURSUSSEN

We zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de metaaltechniek en telkens merkten we hetzelfde: het meest optimale resultaat wordt niet uit de machines of CAD/CAM software gehaald. Er valt veel meer winst te behalen uit de machines én uit de medewerkers zelf. Dat is een van de redenen waarom wij u graag met onze kennis adviseren om uw uw productieproces zo slim mogelijk in te zetten. Naast reseller van CAD/CAM software en het ondersteunen van optimalisatie van bewerkingsmachines, ondersteunt CNC Totaal ook bij de keuze voor opspanmiddelen, type gereedschappen en de bewerkingsstrategieën.

ONE CNC CAD/CAM

Wij zijn een exclusieve reseller van One CNC CAD/CAM in België, Nederland en Luxemburg.

De Australische software maakt CAD/CAM gemakkelijk en biedt vele mogelijkheden zoals draaien, frezen, profiler, draadvonken en solid ontwerp.

Meer over OneCNC
cad cam cnc totaal

Wilt u uw kostprijs van uw productie verlagen?

Laat uw e-mail adres achter en ontvang een eerste whitepaper over verlagen van de kostprijs per uur van uw productie.

    EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

    In deze videoreeks gaan wij verder inzoomen op de vragen ‘Wie is CNC Totaal?’ en ‘Wat doet CNC Totaal?’. 

    In deze videoreeks nemen wij jullie mee in verschillende onderwerpen zoals OneCNC, trainingen en cursussen, procesoptimalisatie en onze bedrijfsscan.