OneCNC Software

OneCNC biedt flexibiliteit en veelzijdigheid
OneCNC CAD/CAM is een toonaangevend CAD/CAM systeem voor NC programmering. Met een ongeëvenaard gebruiksgemak en geavanceerde toolpath generatie. Dit is het enige CAM-systeem dat u nodig heeft voor frezen, draaien en draai-frees bewerkingen, Wire EDM, Laser, Plasma, router of laser/boog snijmachines.

OneCNC heeft versies die een breed scala van mogelijkheden in 2, 3, 4 en 5-assige bewerkingscentra bieden. De flexibele programmering strekt zich uit tot een uitgebreide reeks van CAM functionaliteit die kan worden toegepast op elk type CAD vanuit vrijwel elke bron. Multi Axis is de ultieme tool voor het volledige 4 en 5 assen positionele en 5-assig simultaan bewerken van onderdelen en OneCNC heeft oplossingen voor deze machines.

Wat is CAD/CAM?
CAD / CAM (Computer Aided Manufacturing) verwijst naar computersoftware die wordt gebruikt om producten te ontwerpen (CAD) en te produceren (CAM).

CAD is het gebruik van computertechnologie voor ontwerp- en ontwerpdocumentatie. CAD / CAM-applicaties worden gebruikt om zowel product- als programmafabricageprocessen te ontwerpen, met name CNC-bewerking. CAM-software gebruikt de modellen en assemblages gemaakt in CAD-software om gereedschapspaden te maken die de machines besturen die de ontwerpen in fysieke delen veranderen. CAD / CAM-software wordt meestal gebruikt voor de bewerking van prototypen en afgewerkte productiedelen.

Draaien en frezen

OneCNC biedt u een softwarepakket gereed voor het programmeren van zowel draai als freesbewerkingen. OneCNC biedt de mogelijkheid om een CAD-model te importeren en hierop de gewenste bewerkingen te programmeren.

OneCNC software levert een set basis- en geavanceerde programmeertools, met wizard-aangedreven ruw-, finish-, draad-, groef- en boorfunctionaliteiten. Betrouwbare toolpadverificatie geeft u het vertrouwen om de meest complexe toolpaths op uw machine uit te voeren.

Cursus en training

CNC Totaal B.V. biedt naast de levering van OneCNC software ook de mogelijkheid voor het verzorgen van cursussen en trainingen. Deze cursus kan gaan over het gebruik van OneCNC, de praktijktoepassingen en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Om er vervolgens voor te zorgen dat de machine optimaal gaat renderen biedt CNC Totaal naast de OneCNC cursus ook machinetrainingen aan. Tijdens deze machinetrainingen wordt in samenwerking met de werknemers bepaald hoe zo optimaal mogelijk gewerkt kan worden met de betreffende besturing.

Mill +Multi Axis

OneCNC Mill biedt een complete reeks oplossingen voor het produceren van onderdelen van 2D / 3D tot meerdere assen. Uw klantenbestand kan automotive, ruimtevaart en medische of consumentenproducten omvatten, OneCNC Mill bevat functionaliteiten voor al deze toepassingen.

OneCNC Mill-toolpaden omvatten de Active Cut-technologie van OneCNC om efficiënte methoden te bieden voor het maken van onderdelen. OneCNC Mill is een volledig geïntegreerd CAD/CAM systeem. Het is snel, eenvoudig en productief zonder de noodzaak van andere software.

Profiler

OneCNC CAD/CAM Profiler is een onderdeel van de software waarmee eenvoudig een productieoplossing gerealiseerd kan worden. De software is compleet en functioneert zelfstandig. Dit omvat onder andere een compleet geïntegreerd CAD-systeem binnen de CAM-omgeving.

OneCNC Profiler heeft een unieke combinatie van geometrieconstructie en hybride modelleringstools. Met deze combinatie kunt u eenvoudig en efficiënt gedetailleerde, nauwkeurige 3D-modellen van de meest complexe mechanische onderdelen maken.

Voor meer informatie kijk ook eens op ONECNC