AL 25 JAAR VERSPANEN

We zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de metaaltechniek en telkens merkten we hetzelfde: het meest optimale resultaat wordt niet uit de machines of CAD/CAM software gehaald. Er valt veel meer winst te behalen uit de machines én uit de medewerkers zelf.

Met de juiste scholing hebben werknemers meer kennis over het proces waarin ze werken. Sinds 2004 verzorgen wij trainingen op maat. Het programma wordt altijd in overleg met onze opdrachtgevers samengesteld: waar ligt de focus, wat willen we bereiken en hoe kunnen we nog slimmer werken? Samen stellen we één of meerdere doelen en zorgen ervoor dat de vakkennis van uw medewerkers weer up-to-date is.

verspanen
jeroen thiele cnc totaal

Jeroen Thiele

CNC Consultant

Mijn LinkedIn pagina

 

roy cnc totaal

Roy Gussinklo

Sales & support

Mijn LinkedIn pagina!

bas wijnhoven

Bas Wijnhoven

CAD/CAM Engineer

Mijn LinkedIn pagina!

joris seinhorst

Joris Seinhorst

CAD/CAM Engineer

Mijn LinkedIn pagina!

Pieter van Hooff

CAD/CAM Consultant

Mijn LinkedIn pagina!

Naast reseller van CAD/CAM software en het ondersteunen van optimalisatie van bewerkingsmachines, ondersteunt CNC Totaal ook bij de keuze voor opspanmiddelen, type gereedschappen en de bewerkingsstrategieën.

Zo is de ene freesmachine uitgerust met een magneetplaat, de andere met een nulpuntspansysteem. Hierdoor kan er flexibeler geanticipeerd worden op wisselende werkstukken. “Bij het doorvoeren van veranderingen is het belangrijk werknemers te betrekken bij het proces.

Diensten

Ontvang een eerste whitepaper over verlagen van de kostprijs per uur van uw productie.

  Laatste nieuws

  Casus: UPP vindt programmeur bij kennispartner CNC Totaal

  CASUS: UPP VINDT PROGRAMMEUR BIJ KENNISPARTNER CNC TOTAAL United Pipeline Products (UPP) is vanuit één productie- en verkooplocatie in Nederland met zes bedrijven internationaal actief in de water-, energie-, olie- en gasindustrie. UNI-Coupling B.V. is een van deze zes bedrijven en heeft voor haar buiskoppelingen specifieke onderdelen nodig. UPP zocht hiervoor een programmeur en vond CNC […]

  Meer lezen

  Casus: Machinefabriek de Kort bepaalt de strategie met OneCNC

  Nadat Machinefabriek De Kort investeerde in nieuwe machines zijn zij overgestapt naar OneCNC. Eigenaar Wim de Kort was snel om zodra hij bekend werd met de mogelijkheden van de CAD/CAM software. Inmiddels beschikt De Kort over zes freesmachines, vijf (conventionele) draaibanken en wordt de strategie met OneCNC bepaald.     Gegarandeerde kwaliteit In 1977 is […]

  Meer lezen