OneCNC CAD/CAM

07 september

OneCNC CAD/CAM modules

Naast onze diensten voor het optimaliseren van uw CNC verspaning is CNC Totaal ook exclusief reseller van OneCNC CAD/CAM-software. OneCNC is een toonaangevend CAD/CAM systeem voor NC programmering. De software staat bekend om zijn ongeëvenaarde gebruiksgemak en geavanceerde toolpath generatie. Het CAM-systeem biedt de functies: draaien, frezen, profiler, draadvonken en solid ontwerp aan.

Frezen (OneCNC Mill)

OneCNC biedt een breed scala van mogelijkheden voor 2, 3, 4 en 5-assige bewerkingscentra. De flexibele programmering zorgt ervoor dat een uitgebreide reeks van CAM-functionaliteit beschikbaar is die kan worden toegepast op vrijwel elk type CAD-bestand. Speciaal voor het 4 en 5-assig positionele en 5-assig simultaan bewerken van onderdelen heeft OneCNC de Multi-Axis tool ontwikkeld.

Draaien (OneCNC Lathe)

Voor het draaien biedt OneCNC de opties: 2-assig, C-as, C/Y-as en C/Y/B-as. Met deze opties zijn zelfs de meest ingewikkelde draaibewerkingen te realiseren. De OneCNC software levert een set basis- en geavanceerde programmeertools, met wizard-aangedreven ruw-, finish-, draad-, groef- en boorfunctionaliteiten. Betrouwbare toolpathverificatie geeft u het vertrouwen om de meest complexe toolpaths op uw machine uit te voeren. Om er zeker van te zijn dat alle opgestelde functionaliteiten juist geprogrammeerd zijn bevat de software ook een simulatie module.

Behalve de genoemde functionaliteiten bevat OneCNC nog vele andere features die mogelijk interessant kunnen zijn voor uw verspaning!

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van OneCNC? Neem dan contact met ons op.

📩: sales@cnctotaal.nl

📞: 0315 22 13 33

📲: 06 15 12 31 35

Vind je dit artikel interresant?
DelenShare on facebookShare on LinkedInShare on TwitterShare to mailShare via WhatsApp